fbpx

Асарел България Оупън

На 18-ти август, 2019 в Панагюрище се проведе финалът на турнирът по тенис на маса – Асарел България Оупън. В турнира участваха състезатели от цял свят, а наградният фонд беше с рекордната сума от 190 хиляди долара. Въпреки, че турнира продължи цяла седмица, с мои колеги успяхме да присъстваме само финала, който беше зрелищен както при жените така и при мъжете. Успяхме да закупим ВИП билети и бяхме съвсем близко до тенис масата. Оказа се обаче, че обикновените места, биха предоставили по-добра видимост към масата, защото гледаха отгоре, за разликата от ВИП местата, които предоставяха гледка отстрани. Все пак виждахме достатъчно.

Всеки от играчите показа невероятна игра. Истината е, че в такъв момент играчите трябваше да покажат не само по-добри умения, но и по-силна психика. Именно това смятам, че се случи и при женският финал между Синтун Чън и Джуодзиа Хъ. Чън победи с 4:1.

При мъжете, финалът беше не по-малко напрегнат. Японецът Томоказу Харимото, който е само на 16 години, спечели битката срещу Дзъхао Джао от Китай. Всяко разиграване беше изключително интересно, а ние се опитвахме да запомним всяко едно движение, защото ни предстоеше фирмен турнир по тенис на маса. В крайна сметка останахме изключително доволни от видяното, а накрая си тръгнахме и с тениски с нашите имена на гърба.

А ето и тениската

Marin.T
Марин e човека, който се занимава с организацията на всички пътувания – резервации, избиране на маршрути и подготвяне на багаж. Работи активно в IT сферата, но още по-активно обича да си почива.

Оставете коментар

Copyrighted Image