fbpx

За нас

Ние сме Айлин и Марин. Млада двойка от Пловдив, която обича да пътува, обикаля, катери, снима и похапва. Използваме всяка една възможност да пътуваме извън града и да се насладим на някоя екопътека, водопад, крепост или сладкарница. Тъй като обичаме и да снимаме, създадохме този уебсайт като място, където да споделяме снимките си и да добавим някои от впечатленията ни от посетените места. А ето малко и за нас.

Марин e човека, който се занимава с организацията на всички пътувания – резервации, избиране на маршрути и подготвяне на багаж. Работи активно в IT сферата, но още по-активно обича да си почива. Има множество хобита – тенис на маса, тенис на корт, фитнес, фотография, каране на кънки, технологии и вероятно още неща, за които не се сещам. Има си и куче. Голдън ретривър – Сара. Ще я видите в снимките.

Айлин – преподавател по професия, айляк по душа. Обича животните, маникюра и сладкото. За първите две – не съм толкова сигурен. Обича да се вози, да слуша бг музика и да спи. По време на нашите пътешествия тя е „отговорник статив“. Иначе казано носи статива, но го прави някак професионално. От скоро вече е със собствен DSLR и участва активно в снимачната дейност. Тя също е собствееник на куче – пинчерчето Рая.

За нас в медиите

Това са някои наши изяви извън блога:

Copyrighted Image