fbpx

Празник на реката 2019

Първи септември. Тъкмо се прибрах от фитмения тийм билдинг изморен от 5 часовия път. Айлин се чудеше какво да правим, а мен ми се спеше, две не виждах. От новинарски уебсайт разбрахме, че в Пловдив ще се състои събитие наречено „Празник на реката“. Целта на събитието беше да се отпразнува 5 годишнината от обявяването на Пловдив за Европейска столица на културата. Еми разсъних се. Хванахме фотоапарата и DJI Osmo Pocket-a под ръка и се насочихме към река Марица, където беше и купона. На мястото имаше сцена, на която в момента в който се появихме, свиреха Deep Zone Project

Deep Zone Project

Други изпълнители, които се появиха на сцената бяха Михаела Филева и Графа, но не останахме достатъчно дълго за да видим и тях.

За посетителите на мероприетието имаше организирани ходене по въже:

Както и скачане върху надуваема възглавница от 2 метрова кула:

Имаше и още много други забавления за гостите на събиетието.

Ние обаче продлъжихме нашата разходка из града, а вечерта се качихме на Небет тепе за да гледаме зрелищната заря, с която приключи събието.

Marin.T
Марин e човека, който се занимава с организацията на всички пътувания – резервации, избиране на маршрути и подготвяне на багаж. Работи активно в IT сферата, но още по-активно обича да си почива.

Оставете коментар

Copyrighted Image